Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - AquaPalotás bulival zárult az idei jelmezes Halloween futás Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2015. november 01. 12:17
AquaPalotás bulival zárult az idei jelmezes Halloween futás Gyulán
Egy Bence nevű kisfiú szemműtétjét támogatták az indulók
Egy Bence nevű kisfiú szemműtétjét támogatták azok az indulók, akik az október 31-ei gyulai Halloween futáson részt vettek. Idén a Gyulai Várfürdő téli bejáratától indult verseny, aminek célja ezúttal is inkább a szórakozás, mint a futásteljesítmény és a győzelem volt. Az öt kilométeres távot idén jelmezversennyel tették még szórakoztatóbbá a szervezők. A legötletesebb jelmezes versenyző külön díjazásban részesült. A leggyorsabb 500 nevező pólót és belépőt kapott az AquaPalotában megrendezett Halloween bulira.
GYHRCSD_0032.JPG

...és a gyulai váfürdőben elrajtoltak a halloween-futók

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Nevezéssel indult a szombati esemény. A póló és a rajtszámok átvétele után először a vár körüli 600 méteres gyermekfutást bonyolították le. A felnőttek versenye 19 órakor rajtolt el. A Halloween futásra már a nap elején 228-an neveztek, a résztvevők száma azonban folyamatosan gyarapodott a nap folyamán. Számos kiegészítő programmal várták a várkertbe kilátogatókat: arcfestés, jelmezkészítés, tökfaragás és a Bábika játszóház színesítette az eseményt.

Az esti induláskor jól látszott, hogy 2015-ben leginkább boszorkányok, zombik és bohócok álltak a startvonalhoz a 12 év fölöttieknek megrendezett versenyen. A futók a Gyulai Várfürdő polipmedencéjétől rajtoltak, majd a Csigakert fáklyás útjain végighaladva a Városház utca, a Szent László utca útvonalon haladva érték el a csónakázó tavat, a Tiborc utcát és végül a célvonalat.

A Gyulai Hírlapnak a felnőtt verseny győztese, Kecskés Kornél, aki egyébként az Erkel Ferenc Gimnázium végzős tanulója, elmondta: 10 éves kora óta fut, de a győzelemre nem számított. Természetesen nagyon örül az első helynek, az azzal járó éremnek is, egyébként már többször indult a Gyulai Várfürdő félmaraton 7 kilométeres távján, így az sem volt újdonság számára, hogy város utcáin kellett futni.

– Egyáltalán nem zavart az sem, hogy sötétben futottunk, épp ez a verseny különlegessége, úgyhogy fel voltam rá készülve – tette hozzá a 2015-ös Halloween futás győztese. 

A 20 órakor kezdődő eredményhirdetés után indult az AquaPalotában megtartott Hallooween buli, amihez DJ Ravasz szolgáltatta a talpalávalót.

____Eredeti-GYHRCSD_0104.JPG

...és a győztes kecskés kornél nyakába kerül az "aranyérem"

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

GYULAI HÍRLAP • 2015. november 07. 22:37
Egy Bence nevű kisfiú szemműtétjét támogatták az indulók
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)