Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét rémek loholnak a gyulai éjszakában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 30. 11:25
Ismét rémek loholnak a gyulai éjszakában
Hetedik alkalommal tartják meg a jótékonysági Halloween Futást

Ismét megrendezi jótékonysági sporteseményét, a Halloween Futást az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület november 2-án. A Hőforrás Hotel parkolójából induló össznépi kocogásra népes mezőnyt várnak a szervezők.

képünk a tavalyi rendezvényen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A szervező tájékoztatójából kiderül, a gyerekek több korcsoportban tehetik meg a szálloda óriási parkjában kijelölt köröket. Minden kis befutó éremdíjazásban részül, a leggyorsabbak pedig külön ajándékot vehetnek majd át.

A felnőttek a szokásos 5 km-es kör mellett idén 10 km-es távot is teljesíthetnek a történelmi belvárosban. A rémisztő ruházat ugyan nem kötelező a versenyzőknek, de a legkülönlegesebb öltözéket idén is díjazzák.

Az éjszakai rohanás idén is jótékony célt szolgált, hiszen az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület a nevezési díjakból befolyt összeg egy részéből a sérült gyermekek gyógykezelését és rehabilitációját segíti.

A szervezők egy különleges programmal is készültek, verseny napján ingyenes motivációs előadáson vehetnek részt az érdeklődők, amelyet a Pomázi Futóbajnokok SE alapítója, a nagysikerű Visszadobtak című könyv írója, Sallai Zsuzsa tart majd.

A helyszínen bárki csatlakozhat a „rémes” rohanáshoz. A nevezési díjról és a további részletekről a gyulafelmaraton.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

GYULAI HÍRLAP • 2018. november 03. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)