Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Korszerűbb lesz a fűtés a gyulai városháza dísztermében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. szeptember 15. 09:00
Korszerűbb lesz a fűtés a gyulai városháza dísztermében
A beruházás hat éven belül térül meg a városnak
Húszmillió forintból korszerűsíti a fűtési rendszert a városháza dísztermében és az ahhoz kapcsolódó helyiségekben a gyulai önkormányzat – közölte a Gyulai Hírlap megkeresésére Megyeri Sándor. A polgármesteri hivatal mérnöki osztályának vezetője elmondta: a fejlesztést saját forrásból finanszírozza a város.
____Eredeti-diszterem.jpg

A gyulai polgármesteri hivatal díszterme 

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor  

Mint megtudtuk, a kültéri levegő-hőszivattyús rendszer a díszterem, a kisterem, a polgármesteri iroda és fogadótere, valamint az ovális terem fűtése mellett azok hűtését is biztosítja majd. Megyeri Sándor hozzátette: az új berendezés a műemlékvédelmi előírásoknak is megfelel.

A szakember elmondta: a díszterem régi, 70-es években beépített kazánja zajos és gazdaságtalanul üzemeltethető. A beruházás keretében hat ventillátoros berendezést szerelnek fel a helyiségben, ezek a kültéri egységgel együtt a környező termeket is ellátják hővel, és a klímákat is kiváltják.

– Mivel az új fűtési rendszer nem igényel gázenergiát, a polgármesteri hivatal gázmérőjét kisebb kapacitásúra cseréljük. Ezzel jelentősen csökken az alapdíj, így a beruházás hat éven belül megtérül – hangsúlyozta Megyeri Sándor. Az osztályvezető hozzáfűzte: a berendezés 25 évig biztosíthatja majd a termek hűtését és fűtését.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)