Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Most megcsodálhatják a gyulai városháza dísztermének részleteit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Pénzes SándorMAGAZIN • 2015. április 20. 15:30
Most megcsodálhatják a gyulai városháza dísztermének részleteit
A gömbpanoráma fotó különlegessége, hogy a díszterem falain található, neves gyulaiakról készített festményeket is megtekinthetik
____Eredeti-diszterem.jpg

a gyulai városháza díszterme

Fotó: gyulavaros.hu - Pénzes Sándor

A gyulai városháza dísztermében számos rendezvényt tartanak: hangversenyeket, előadásokat, koncerteket, de volt itt már divatbemutató is. Ezen kívül hónapról hónapra itt ülésezik Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, és a „városi ékszerdoboz” esküvőknek is helyet ad.

Most jelen lehet a kép segítségével 3D-ben a helyszínen, megnézheti akár a gyönyörű kazettás mennyezetet is. A gömbpanoráma fotó különlegessége, hogy a díszterem falain található, neves gyulaiakról készített festményeket is megtekintheti, ha rájuk kattint a képen.

Gyula város látnivalója ritkán szerepel így. A sajtóban az itt zajló hivatalos, ünnepi és kulturális rendezvények miatt gyakorta láthatunk képeket, melyek itt készültek, azonban ezek főképp magára az eseményre fókuszálnak. Ezzel az anyaggal kicsit másképp mutatjuk be a helyet, a gömbpanoráma segítségével akár hosszabb ideig is elidőzhet egy-egy részleten. Így láthatóvá válik azok számára is a hely szépsége, akik még soha nem jártak ott.

Nézze teljes képernyőben ennek a gombnak a segítségével:____Eredeti-full.jpg

Az automatikus forgást leállíthatja ezzel a gombbal:____Eredeti-forgat.jpg

A gyulai városháza dísztermének gömbpanoráma fotója.
Felvétel: gyulavaros.hu -
Pénzes Sándor

A Gyulai Polgármesteri Hivatal díszterme díjmentesen látogatható munkaidőben. A hivatal dolgozói készséggel segítenek a bejutásban, csoportok érdeklődése esetén előzetes egyeztetetés szükséges. A hivatal telefonszáma: 06-66-526-800

Forrás: gyulavaros.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)