Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Civil kezdeményezés nyomán jutnak halászléhez a gyulai rászorulók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. december 23. 13:00
Civil kezdeményezés nyomán jutnak halászléhez a gyulai rászorulók
Az adományozók száz családot örvendeztetnek meg karácsonykor

Annus Géza

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Civil összefogásnak köszönhetően száz gyulai rászoruló családot ajándékoznak meg december 23-án a Géza Konyhájában elkészített halászléből. A részletekről az ötletgazdákat, Pénzes Sándort és Annus Gézát kérdeztük. 

– Fontosnak tartottuk, hogy karácsony közeledtével valami jót tegyünk a környezetünkben, és hogy a felajánlásaink olyanokhoz jussanak el, akik biztosan rászorulnak – kezdte lapunknak Annus Géza.

– Megkerestük a helyi jegyzőt, majd a családsegítőt, ők vállalták, hogy segítenek megtalálni azokat, akiknek valóban nagy dolog egy-egy adag halászlé és néhány szelet kenyér karácsony napjain – fejtette ki. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A szervező elmondta, hogy az ő étterme konyhájában készül el a hatalmas adag halászlé, ami mellé kenyeret is kapnak a rászorulók egy helyi pékség felajánlásának köszönhetően.

Kiemelte, hogy több civil segítőjük is akadt: Dombi Ildikó, Komoróczki Aliz, Bassam Ali, Ravasz Attila, Bock Valentin, Juhász Attila, Kovács Károly és a Zsarnóczay Fivérek segítették a kezdeményezést.

Az adományozók hozzátették: mivel a helyi rászorulók számára a korlátozott mennyiség nem lenne elég, így a családsegítővel közösen úgy döntöttek, a gyermekes, nagycsaládban élők juthassanak az adományhoz karácsonykor. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)