Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Űrlények, kalózok és japán táncosok is bemutatkoztak a gyulai Magvető iskola farsangján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. február 25. 18:40
Űrlények, kalózok és japán táncosok is bemutatkoztak a gyulai Magvető iskola farsangján
A fődíjat a 8.a osztály nyerte el
Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Farsangoltak a gyulai Magvető Református Általános Iskola felső tagozatos tanulói hétfőn délután. A farsangi díszbe öltözött gyülekezeti házban összesen nyolc osztály mutatta be vidám műsorát. A produkciók idén is igen változatos képet mutattak: űrlényeknek, kalózoknak, japán táncosoknak és Miki egereknek is tapsolhatott a közönség.  

Czirok Sándor tanár lapunknak elmondta: az alsósok és a felsősök farsangi rendezvényét minden évben külön tartják, az 1–4. osztályosok pénteken mutathatják meg jelmezeiket. A pedagógus azt is elárulta: az iskolában a nagyobbak is ugyanolyan lelkesedéssel készülnek a farsangra, mint a kisebbek.  

Mint megtudtuk, a felső tagozatos tanulókat idén is háromfős, pedagógusokból álló zsűri értékelte. A legkreatívabbnak a televíziós műsorokat előadó 8.a osztály bizonyult, a tanulók jutalma egy torta volt. Az eredményhirdetést izgalmas tombolasorsolás, majd sulidiszkó követte. A gyerekeknek természetesen szendvicsekkel, üdítővel és fánkkal is kedveskedtek, utóbbit a szülők, illetve a szülői munkaközösség készítette el. 

      

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)