Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Színes teniszérmek a Vihar Kupáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. július 06. 11:00
Színes teniszérmek a Vihar Kupáról
A gyulai TSZSK négy éremmel zárta a békéscsabai tornát 

Fotó: TSZSK

Békéscsabán rendezték meg a Vihar Kupa elnevezésű korosztályos és felnőtt tenisz versenyt, amelyen a TSZSK Gyula versenyzői szép eredményekkel szerepeltek – olvasható a gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub közösségi oldalán. 

Mint írták, az F14 kategóriában Kiss Kevin egészen a döntőig menetelt, ahol a szegedi Hajnal Borisztól (Sportmánia) kapott ki 6/1, 6/3 arányban, így ezüstérmet szerzett. Túróczy Hunor és Bagdi Bence az első kört simán vette, azonban a négy közé jutásért vereséget szenvedtek a későbbi döntősöktől.  

Az F14 páros versenyszámban Kiss Kevin Barranco–Mészáros Adrián (BVSC), míg Bagdi Bence Tóth Kristóf (SVSE) oldalán szerzett bronzérmet. F16 kategóriában Szabó Ákos a későbbi győztestől kapott ki az első körben, Havas István és Túróczy Hunor a négy közé jutásért kapott ki.  

– A felnőttek között Lovász Zoltán képviselte a gyulai színeket, és tette azt magabiztos, meggyőző játékkal. Zolit senki nem tudta megállítani, és a döntőben is fölényes győzelmet aratott a fiatal Mokán István Damjánnal szemben 6/2, 6/2-es eredménnyel. Ezzel a dobogó legfelső fokára állhatott – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)