Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai éremeső a tenisz vidékbajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. július 05. 11:00
Gyulai éremeső a tenisz vidékbajnokságon
Szentesen rendezték meg a tornát

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Szentesen rendezték meg az idei korosztályos vidékbajnokságot, amelyen a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub fiatal játékosai több korosztályban is képviseltették magukat.

Csernus Tímea L14 korosztályban mind egyéniben, mind párosban magabiztosan menetelt a döntőig. Párosban Fizel Laura (SVSE) oldalán bajnoki címet nyert, egyéniben pedig Fizel Laurától 6/2, 6/2-re kikapott így a dobogó második fokára állhatott.

Az L16 páros kategóriában a jól összeszokott Kovács Hédi-Bucholcz Bora (Gellért) páros a döntőben maradt alul a Mateas Izabelle-Nina Bokan (Sportmánia) kettőstől 6/4, 5/7, 6/10 arányban, így az ezüstérmes helyen zárták a tornát.

A Kovács Hédi, Csernus Tímea, Csukás Réka alkotta L16-os csapat a ZTE együttesét 3/0-ra, a Sportmánia csapatát 2/0-ra verte meg, majd hatalmas küzdelemben, az SVSE-től szenvedett vereséget, így a második helyen zárta a csapatversenyt.

A Bagdi Barnabás, Domokos Arnold, Kocsár Dávid összetételű F12-es fiú csapat a GYAC együttesének 3/1 arányú legyőzésével kezdte a versengést, majd a négy közé jutásért a SZVUK csapata ellen 2/1 arányban elveszítette a továbblépés jogát. Az F14-es (Kiss Kevin, Túróczy Hunor, Bagdi Bence) és az F16-os (Havas István, Szabó Ákos) fürdővárosi együttesek már az első körben búcsúztak, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé.

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)