Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Európa-bajnok lett Petri Beatrix

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. július 03. 17:00
Európa-bajnok lett Petri Beatrix
A gyulai fitneszversenyzőt a kontinensviadal abszolút kategóriájában is megkoronázták

petri beatrix

A budapesti UP Rendezvénytér adott otthont a 12TH WBPF European Championship küzdelmeinek májusban. A rangos versenyen a gyulai származású Petri Beatrix is színpadra lépett, kiváló felkészülésének köszönhetően pedig Európa-bajnokként „koronázták meg”.

Petri Beatrix elmondta, egy hosszabb kihagyás után, idén áprilisban kezdte el a tavaszi szezont.

– A pihenő alatt sikerült mentálisan és testileg is nagy fejlődést elérni, így életem eddigi legjobb formájával indultunk neki a versenyeknek. Három hét alatt öt versenyen vettem részt. Az elsőt szegeden rendezték meg, ahol sikeresen megnyertem a kategóriámat. A második versenyem Budapesten került megrendezésre, ahol két kategóriában indultam, mindkettőben sikerült elhozni az első helyet, majd a győztesek között, az abszolút címet is a megszereztem. A harmadik megmérettetés nagyon hirtelen jött, erre a versenyre eredetileg nem készültünk, az utolsó pillanatban változtattunk a terven.

Kiemelte: a viadalt Bécsben rendezték meg, ahonnan az osztrák abszolút bajnoki címet is hazahozta.

Petri Beatrix hozzátette: az ausztriai verseny után következett egy budapesti verseny, majd az Európa-bajnokság. A fővárosban megnyerte a kategóriáját, majd az abszolút fordulóban is a legjobbnak választották, így egy tiarával és egy emlékkarddal lett gazdagabb. Másnap már az Európa-bajnokság várt Beatrixra, aki már előzetesen is nagy reményekkel lépett színpadra első kontinensversenyén.

– Soha nem vettem még részt Európa-bajnokságon, így nagyon izgatottan vártam, hogy mit sikerült kihozni a napból. Eljött a kategóriám ideje, ahol aranyérmes lettem, majd vártuk az végső összevetést, ahol kiderül, hogy ki lesz a győztesek győztesek. A színpadon állva csak remélni mertem, hogy a legvégén az Európa-bajnoki cím kiosztásakor az én nevem hangzik majd el. Egy álom vált valóra, amikor engem szólítottak. Életem eddigi legsikeresebb szezonján vagyok túl, s mérhetetlen hálával tartozom, amiért a testem képes volt mindezt végigvinni, amiért ennyien támogatták és hogy megtanultam, hogy ha van egy célod, akkor tarts ki mellette és mindig higgy magadban – foglalta össze Petri Beatrix.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)