Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy gyulai lánynak is szurkolhatunk a Miss Balaton döntőjében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. augusztus 04. 11:30
Egy gyulai lánynak is szurkolhatunk a Miss Balaton döntőjében
Petri Beatrix szerint a magabiztosság a győzelem kulcsa

A döntős versenyzők névsorában egy gyulai név is akad az idei Miss Balaton döntőjében: Petri Beatrixé. A versenyt idén ötödik alkalommal rendezik meg, augusztus 4-én este derül ki, hogy Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után kinek a fejére kerülhet a korona a tizenkét döntős lány közül.

petri beatrix

 

A  fináléra a versenyzők már napok óta a mentorok és tanácsadók segítségével készülnek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.

– A zsűri a finálén látja majd először a versenyzőket, így ott kell a kisugárzásukkal és magabiztosságukkal lehengerelni őket. Éppen ezért a felkészítő táborban rengeteget gyakoroljuk a koreográfiát, hogy ott már ne a lépésekre kellejen koncentrálni – árulta el Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora, aki idén is segítette a döntős versenyzőket a felkészülésben. 

Hozzátette: egyéb készségek elsajátítására is szükség van egy-egy ilyen eseményen, a protokoll órán például megtanulhatják, hogy hogyan viselkedjenek egy-egy rendezvényen, de a social media világában is igyekeznek nekik hasznos tanácsokkal szolgálni.

A gyulai versenyzőt is megkérdeztük, hogy hogyan éli meg a verseny legizgalmasabb pillanatait. Petri Beatrix elmondta: szerinte a győzelem titka a magabiztosság, és az, hogy a jelentkezők igyekezzenek folyamatosan a legjobb tulajdonságaikat hangsúlyozni.

– Korábban már részt vettem több kisebb versenyen, például a Tisza-tó Szépén, ahol meglepetésemre megkoronáztak, emellett decemberben voltam a Szeged Szépén, ahol első udvarhölgyként zártam a versenyt – árulta el lapunknak a fürdővárosi szépség.

 

 

 

– Arra gondoltam, hogy egy rangosabb versenyen is kipróbálnám magam, és erre a Miss Balaton tűnt a legalkalmasabbnak. Itt nem csak szépnek kell lenni, de két előzetes castingon is részt vettünk, ahol intelligencia mérés és angol kommunikációs gyakorlat is volt. Július 30-án költöztünk be a táborba, amely egészen szombatig, a verseny napjáig tart. A tábor alatt koreográfiát tanulunk, profiktól és hírességektől etikett protokollt, kommunikációt, és még a bulvárhírek rosszabbik oldalába is betekintést kaptunk. Nagyon feszített tempójú a tábor, az egyik legfontosabb az idő betartása, és telefont nem használhatunk csak az ebédszünetben és esténként. A verseny szombat este 21 órakor kezdődik Balatonfüreden, ahol eldől, hogy ki lesz a Miss Balaton 2018 – mondta el Petri Beatrix

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a helyi versenyző számára akad-e a versenyen bármi, aki kihívást jelent.

– A legnehezebb dolog nekem a pontosság. Mindig 5 perccel hamarabb kell érkezni a megbeszéltnél és én mindig késésben vagyok mindenhonnan, de itt ezt is megtanultam kezelni. Itt olyan emberekkel ismerkedhetek meg, akikkel egyébként nem lenne alkalmam, a legjobbaktól tanulunk – emelte ki. 

– Szeretek új emberekkel megismerkedni és minden lánnyal jól kijövök. Persze a nyeremény is motivál, régóta szeretnék saját autót, és ez itt most karnyújtásnyira van - tette hozzá.

A tizenkét lányról a helyszínen fotósorozat készült, kedvencére pedig bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Instagram oldalán elérhető applikáción keresztül és ezzel hozzásegítheti, hogy idén ő nyerje el a közönségdíjat.

 

 

Forrás: instagram.com/missbalaton

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)