Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bejutott a Miss World Hungary döntőjébe a gyulai Petri Beatrix

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2021. október 28. 18:00
Bejutott a Miss World Hungary döntőjébe a gyulai Petri Beatrix
A fürdővárosi lány több szépségversenyen is szerepelt már korábban

petri beatrix

Forrás: facebook.com/beatrix.petri.1

Bejutott a Miss World Hungary döntőjébe a gyulai Petri Beatrix. Korábban több szépségversenyen is szerepelt, de fitneszversenyzőként is kipróbálta már magát.

Petri Beatrix elmondta: legutóbb 2018-ban szerepelt szépségversenyen, a Miss Balaton megmérettetésen, azután lett fitneszversenyző, ahol elsajátította a színpadi mozgást és magabiztosságot, amely itt is javára válhat. Hozzátette: mindkét versenytípus közel áll hozzá, nem tudna választani közöttük.

A versenyen való részvételhez egy online jelentkezési lapot kellett kitölteni, csatolni hozzá egy portrét és egy egész alakos fotót, amely után személyes castingra hívták a jelentkezőket, akikről egy tízfős zsűri döntött – fogalmazott. A lányok körét folyamatosan szűkítették a nap folyamán, a nap végére pedig összeállt a tizenkét fős döntős mezőny.

Hozzátette: a verseny több fordulóból áll, mindegyikben más ruhában vonulnak fel a résztvevők, a zsűri pedig értékelni fogja a kisugárzást, a mozgást és az alakot is.

Felkészülését a családja és barátai támogatják, az edzéseket konditeremben végzi, de edzési lehetőséget a munkahelye is biztosít számára, a szervezők pedig színpadi próbákkal készíti a döntősöket a gálára.

Petri Beatrix hangsúlyozta: nagyon örül annak, hogy bejutott a döntőbe, de természetesen szeretne a top háromban végezni.

A Miss World Hungary döntőjét október 29-én rendezik meg, élőben nem közvetíti tévécsatorna, de utólag visszanézhető lesz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)