Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felújították a törökzugi kispiacot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. április 13. 12:30
Felújították a törökzugi kispiacot
A beruházás költsége 5,4 millió forint volt

kónya istván és vigné fábián diána

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Felújították a törökzugi kispiacot – jelentette be április 13-án a helyszínen Kónya István alpolgármester, önkormányzati képviselő és Vigné Fábián Diána önkormányzati képviselő.

Vigné Fábián Diána elmondta: mindkettőjüket sokan keresték meg a kispiac állapota miatt, ezek után állapodtak meg, hogy közös erővel újítják fel a közösségi teret.

Kifejtette: a korábbi összetöredezett burkolatot feltörték, kicserélték az aljaztot, majd 110 négyzetméteren, 15 centiméter vastagságban betonnal burkolták le. A piactér és a Coop áruház között 13 méter hosszan és 1,2 méter szélességben betonjárdát építettek a korábbi járdalapos járófelület helyett, valamint az áruház és a gyalogos-átkelőhely között is megújult a járda.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Mint mondta, fontosnak tartották, hogy a piac melletti zöldséges előtti területet is felújítsák, ahol szintén betonburkolatot alakítottak ki 45 négyzetméteren. A kivitelező a gyulai Falkell Kft. volt.

Kónya István kiemelte: a beruházások ezzel nem értek véget, a következő ütemben a piac előtti szolgáltatósor járdáját újítják meg, valamint 12 darab parkolót fognak építeni az Atlas edzőterem mögött.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)