Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szakmai programokkal, sajtótájékoztatóval, kóstolókkal és nyereményjátékokkal várták az érdeklődőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. február 23. 15:07
Szakmai programokkal, sajtótájékoztatóval, kóstolókkal és nyereményjátékokkal várták az érdeklődőket
Gyula és Békés vármegye standja az Utazás Kiállításon

Forrás: Facebook

Szakmai programokkal, sajtótájékoztatóval, kóstolókkal és nyereményjátékokkal várták az érdeklődőket a 46. Utazás Kiállítás és a 32. Budapest Boat Show első közönségnapján, pénteken Gyula és Békés vármegye standján a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A rendezvény csütörtöki megnyitóján Görgényi Ernő, Gyula polgármestere a belföldi díszvendég képviseletében megköszönte a felkérést, amely – mint mondta – megtiszteltetés számukra. Hangsúlyozta: a gyulai turisztikai szakembereknek és vállalkozóknak köszönhetően Gyula mára az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb turisztikai központja. Aláhúzta: tavaly a vendégéjszakák száma meghaladta a 2019-es utolsó békeév számait a fürdővárosban.

A városvezető beszélt a gyulai látnivalókról, attrakciókról, és kiemelte a helyiek vendégszeretét. A látogatókat arra biztatta, látogassanak el Gyulára, fedezzék fel a várost. 

Forrás: Facebook

A kiállításon Gyula mellett bemutatkozik még Békéscsaba mint Munkácsy városa, Szarvas, a történelmi Magyarország közepe, Békésszentandrás, Békés, Gyomaendrőd, a „Körösök ölelésében”, valamint Orosháza-Gyopárosfürdő mint az Alföld gyöngye. A slow turizmusra épülő kisebb települések és falvak értékeit az Alföld Slow Egyesületen keresztül, a vármegye természeti értékeit és ökoturisztikai kínálatát a Körös–Maros Nemzeti Park Igazgatósága révén ismerhetik meg a látogatók. Önálló attrakcióként lesz jelen az eseményen a lőkösházi kastély, a Békés Vármegyei Kormányhivatal a közfoglalkoztatási értéktárral, valamint a Békés Vármegyei Önkormányzat a 3D-s utazó értéktárral. A vármegye megjelenését támogatja a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság is.

Forrás: Facebook

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)