Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyre jobban belelendülnek a játékba a Gyulai VK játékosai (fotógalériával)

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2024. február 19. 17:21
Egyre jobban belelendülnek a játékba a Gyulai VK játékosai (fotógalériával)
Két erős, ob I.-es háttérrel rendelkező egylet csapatával mérkőzött meg a hétvégén a babykorosztályos csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Két erős, nagy hagyományokkal és ob I.-es háttérrel rendelkező egylet csapatával, a Szegedi Vízipóló Suli és a Szolnoki Dózsa alakulataival mérkőzött meg szombaton a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub gyulai fiókcsapata a babykorosztályosok délkeleti területi vidékbajnokságának 5. fordulójában – írta a csabapolo.hu.

A Gyulai Várfürdő sátortetős uszodájában kilenc csapat mintegy 140 játékosa szállt vízbe, a szurkolók összesen kilenc mérkőzést láthattak.

A legfiatalabb korosztály sajátos játékszabályok szerint rendezett, torna jellegű fordulójában a Gyulai Vízilabda Klub sportolói az első és az utolsó meccsen játszottak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Az első találkozón a szegediek ellen – ha nem is számolják hivatalosan a gólokat, az edzők, a szülők azért nyilvántartják – kikaptunk, de végig pariban voltunk. A gyerekek a legtöbb dolgot, amit kértünk tőlük, betartották, ennek is volt köszönhető, hogy szoros lett a találkozó – értékelt Szilvásy Attila edző.

– A szolnokiaktól korábban súlyos vereséget szenvedtünk, most viszont az elején még vezettünk is, majd a Tisza-partiak fölénk kerekedtek, de ez a meccs is szorosan alakult. A vendégek annak köszönhetik győzelmüket, hogy a kispadjuk erősebb volt a miénknél. A lényeg, hogy fegyelmezetten játszott a csapat minden tagja, de az is tény, hogy a meccs végére kissé elfáradtak. Érdekes, hogy mindig a második derbin játszik jobban a gárda, miként most is, amit annak tulajdonítok, hogy egyre jobban belelendülnek a játékba a nap folyamán – összegzett az edző.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Azt is elmondta: nagyszerű hangulatban telt a forduló a Gyulai Várfürdőben. „Hálásak vagyunk azért, hogy befogadtak bennünket egy ilyen remek, sok gyereket és szülőt felvonultató eseményre” – fogalmazott.

A gyulai fordulóban a következő játékosok kaptak szerepet a két mérkőzésen: Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Bereczki Igor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál, Lipták Levente, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Petrina Gábor, Restye Botond, Súr Zétény, Szabó Máté, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

A játékosok edzői: Szilvásy Attila, Csabai Zoltán és Jeszenszky Ákos (úszóedző).

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)