Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai városvezető a top 10 polgármester között

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. február 02. 08:32
A gyulai városvezető a top 10 polgármester között
Bemutatták a Turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester című kiadványt

Forrás: Facebook

Magyarország tíz turisztikailag kimagasló településének polgármesterei közé választották a gyulai városvezetőt a Turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester című kiadványban.

Görgényi Ernő hivatalos közösségi oldalán azt írta: a kiadványt a 31. turisztikai évadnyitó gálán mutatták be február 1-jén a Budapest Kongresszusi Központban.

A magazinban szereplőket a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által összeállított szakmai zsűri szavazati alapján választották ki.

A top 10 polgármester közé bekerülő városvezető bejegyzésében kifejtette: kiváló szakemberekkel dolgozhat együtt Gyulán.

„Magyarország egyik legjobb – és számomra a legszebb – turisztikai célpontjáért dolgozunk együtt. Hálás vagyok a közös munka lehetőségéért!” – fogalmazott.

Forrás: Facebook

Görgényi Ernő nem először szerepel a kiadványban, őt és Komoróczki Alizt, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetőjét 2019-ben a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személye közé választották. Egy évvel később a turisztikailag legeredményesebb tíz vidéki város polgármestere között kapott helyet a gyulai városvezető a magazinban, melyben a gyulai turisztikai cég vezetője is bemutatkozott. 2023-ban a turisztikai szakma tíz legígéretesebb fiatal szakembere között mutatták be Onofer Esztert, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingmenedzserét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)