Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulavári idősklub munkatársai mentették meg egy idős nő életét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. január 31. 14:07
A gyulavári idősklub munkatársai mentették meg egy idős nő életét
Magatehetetlenül feküdt a fagyos víz partján

Fotó: Görgényi Ernő Facebook-oldala

A gyulavári idősek klubjának munkatársai mentették meg egy idős nő életét kedd reggel Gyulán – számolt be róla Görgényi Ernő polgármester közösségi oldalán.

Kurucz Boglárka és Ugor Orsolya, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének dolgozói munkába menet nyöszörgést hallottak az egyik híd alól. Lent, a csatorna partján egy idős nőre lettek figyelmesek, aki magatehetetlenül feküdt a fagyos víz partján, mint utóbb kiderült, stroke-ot kapott. Azonnal lerohantak, és megpróbálták felhozni, de ketten sem boldogultak a magatehetetlen testtel. Többen is elbicikliztek mellettük, autóból is látták őket, de senki sem állt meg segíteni, végül egy szintén munkába igyekvő tűzoltó, Cseresznyés Balázs állt meg és sietett a segítségükre. Kihívták a mentőket, akik ellátták, majd kórházba szállították az idős nőt.

„Büszke vagyok arra, hogy ilyen segítőkész, szeretetteljes lelkiségű fiatal kollégák dolgoznak a szociális intézményünknél” – fogalmazott posztjában a városvezető, aki apró ajándékkal és elismerő oklevéllel köszönte meg a gyulavári idősklub dolgozóinak, hogy a bajba jutott hölgy segítségére siettek, ezzel megmentették az életét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)