Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Címvédéssel zárult a városi terembajnokság

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 23. 16:00
Címvédéssel zárult a városi terembajnokság
A Pálfy Árpád Kupa 3. fordulójának eredményei

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 3. fordulóját játszották le a csapatok január 21-én. A városi teremliga utolsó fordulójában még nyitott volt a helyezések sorsa, a bajnoki címre két gárda is esélyes volt, a dobogóért pedig három csapat is eséllyel pályázott.

A fürdővárosi teremkupa záró fordulóját egy döntetlennel kezdték a csapatok, majd az IFC húzta be győzelmét.

A folytatásban a torna elérkezett a legjobban várt mérkőzéséhez, hiszen a Gézengúzok és az El-Finito találkozója a bajnoki címről döntött. A címvédő végül magabiztosan gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat és az ezzel járó bajnoki trófeát. A folytatásban az IFC másodszor is győzelemmel hagyta el a játékteret, így felugrott a negyedik helyre, a KÖVIZIG-Fuszek pedig öt gólt lőve kaparintotta meg a kupa bronzérmét.

A tabella első helyét ismét az El-Finito csapata foglalta el, a második helyen a Gézengúzok zárta a tornát, a dobogó harmadik fokára pedig a KÖVIZIG-Fuszek együttese léphetett fel.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták, így a legjobb kapusnak Petri Róbertet (IFC) választották, a legjobb mezőnyjátékos címét pedig Nagy Ede (El-Finito) érdemelte ki.

Eredmények: Kövizig-Fuszek–Kórház 3-3, IFC–Napsugár Eszpresszó 3-1, Gézengúzok–El-Finito 1-4, Kórház–IFC 0-3 és Napsugár Presszó–KÖVIZIG-Fuszek 1-5.

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság végeredménye: 1. El-Finito 13 pont, 2. Gézengúzok 9 pont, 3. KÖVIZIG-Fuszek 7 pont, 4. IFC 7 pont, 5. Kórház 4 pont és 6. Napsugár Presszó 3 pont.

A teremlabdarúgás szerelmesei nem sokáig maradnak mérkőzések nélkül, hiszen hamarosan elrajtol a Jobbágy Zoltán Öregfiúk Teremlabdarúgó-torna idei szezonja, amelyre még fogadják a jelentkezőket. A nevezéseket Prohászkáné Nemes Szilvia sportszervező menedzsernél vagy Óré Andrásnál, a Városi Labdarúgó Szövetség elnökél adhatják le a csapatok.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)