Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izgalmas véghajrá várható a városi teremkupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 16. 10:00
Izgalmas véghajrá várható a városi teremkupán
A Pálfy Árpád Kupa 2. fordulójának eredményei

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 2. fordulóját játszották le a csapatok január 13-án. A városi teremliga mezőnyének tagjai ismét gólgazdag mérkőzéseket vívtak egymással.

A fürdővárosi teremkupa soros fordulóját a Gézengúzok csapata vette a legjobban, a gárda két győzelemmel zárt. Az El-Finito csapata egy győzelemmel és egy döntetlennel folytatta a tornát, a Kórház együttese pedig egy sikerrel növelte tovább pontjait.

A tabellát továbbra is az El-Finito csapata vezeti, a második helyre a Gézengúzok együttese lépett fel, a harmadik helyről pedig a Napsugár Presszó gárdája várhatja a folytatást.

Eredmények: El-Finito–Napsugár Presszó 5-1, Kövizig-Fuszek–Gézengúzok 0-7, Napsugár Eszpresszó–Kórház 0-4, IFC-El-Finito 1-1 és Kórház–Gézengúzok 2-5.

A tabella állása: 1. El-Finito 10 pont, 2. Gézengúzok 9 pont, 3. Napsugár Presszó 3 pont, 4. Kórház 3 pont, 5. Kövizig-Fuszek 3 pont, 6. IFC 1 pont.

Az utolsó forduló párosítása: Kövizig-Fuszek–Kórház, IFC–Napsugár Presszó, Gézengúzok–El-Finito, Kórház–IFC és Napsugár Presszó–Kövizig-Fuszek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)