Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már a nyomdában van Kurta János és Kurtáné Cselei Ágnes új kötete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 29. 13:09
Már a nyomdában van Kurta János és Kurtáné Cselei Ágnes új kötete
A könyv a gyulai városi labdarúgás elmúlt 75 évét dolgozza fel 

Már csak a nyomdai munkálatok vanna hátra, és december elején megjelenik Kurta János és felesége, Kurtáné Cselei Ágnes új kötete, amely A gyulai városi nagypályás labdarúgás 75 éves története 1948–2023 címet viseli.

A 240 oldalas, közel háromszáz fényképpel illusztrált könyv fókuszában a 75 éves nagypályás labdarúgó-bajnokság áll. A kötet, amelyet a 2011-ben megjelent, városi labdarúgásról szóló kötet anyagaival is kiegészített a szerző, a városi nagypályás bajnokság kezdetétől vezeti be az olvasót a gyulai foci világába.

A labdarúgás szerelmesei a gyulai játékvezetőkről, a terem- és a veterán-focitornákról és a Gyula–Gyulavári mérkőzésekről is kaphatnak információkat. Szó esik emellett a grundfociról, az emlékfalavatásról, a legendákról elnevezett pályákról és a Gyulai Húskombinát „szupercsapatáról” is.  

A könyvet várhatóan december 13-án 17 órától mutatják be a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. A kötet megrendelhető a jkpitkin@gamil.com e-mail-címen, ezenkívül megvásárolható az IQ Könyvesboltban és a gyulai piacon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)