Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét a Gamma Autószerviz végzett a nagypályás kupa élén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 27. 13:00
Ismét a Gamma Autószerviz végzett a nagypályás kupa élén
Befejeződött a városi labdarúgó-bajnokság 73. szezonja

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság záró fordulóját játszották le a csapatok június 25-én. A végső csaták után a csapatok és a bajnokság szervezői közösen ünnepelték meg a gyulai labdarúgás 73. idényét.

bajnoki ünneplés

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A városi focicsaták utolsó fordulójában még nagy volt a kérdőjel, hiszen a bajnoki címvédő Gamma Autószerviz kikapott a végső győzelemre törő Futizo Kft. együttesétől, így a csupán három pont volt a két gárda közötti különbség.

A végső etapban a Gamma Autószerviz kikapott a Közüzem csapatától, a Futizo Kft. pedig 9-6-os mérkőzésen gyűjtötte be bajnoki pontjait. A két együttes pontazonossággal állt a tabella élén, így a riválisok között a gólkülönbség döntött a tavalyi bajnok javára. A harmadik helyre is esélyes Zé-Pé Café Kft. gárdája 1-1-es döntetlent ért el az Attila FC elleni derbin, így nagyarányú győzelmet arató Közüzem lépett fel a képzeletbeli dobogóra. A legjobb játékvezetőnek járó elismerést Szigeti Gábor vehette át, a legsportszerűbb csapatnak pedig a Közüzem együttesét választották.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az eredményhirdetés díjait Kurta János, Óré András és Pápa Lajos , a Városi Labdarúgó Szövetség vezetői adták át.

Eredmények: Attila FC–Zé-Pé Café Kft. 1-1, Gamma Autószerviz–Közüzem 1-6 és Futizo Kft.–Kövizig-Fuszek 9-6.

A bajnokság végső sorrendje: 1. Gamma Autószerviz 24 pont, 2. Futizo Kft. 24 pont, 3. Közüzem 122pont, 4. Zé-Pé Café Kft. 20 pont, 5. Gyula Ablak Kft. 16 pont, 6. Kövizig-Fuszek 11 pont és 7. Attila FC 5 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 2021/2022-es bajnoki szezonja várhatóan augusztus második felében indul útjára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)