Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkezdődött a vízilabda-gyermekbajnokság

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 07. 11:00
Elkezdődött a vízilabda-gyermekbajnokság
Mórahalmon találkozott ellenfeleivel a Csaba Csirkefogók csapata

A mórahalmi strand és uszoda komplexum adott otthont a gyermek IV. korosztályos vízilabdázók Délkeleti területi vidékbajnokság első fordulójának. A fiatalok a csongrádiakkal és a szolnokiakkal mérkőztek meg a nyitányon – olvasható a csabapolo.hu oldalon.

Csabai Csirkefogók VK–Csongrádi VVSE 8–9 (2–2, 2–2, 2–3, 2–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Mórahalom. V.: Pölös Gábor. Békéscsaba: Lipták – Korcsok K. 2, Balog Cs. 1 (1), Balogh B. 1, Puha Lara 2, Csendes P. 1 (1), Orosz-Tóth 1. Cs.: Bereczky, Popa, Számfira, Szaszák, Szabó M., Geszner. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 9/3, ill. 2/0. Büntetők: 3/2, ill. 0/0. Kipontozódott: Szeles, Polónyi.

Csabai Csirkefogók VK–Szolnoki Dózsa 1–15 (0–5, 0–3, 1–4, 0–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Mórahalom. V.: Pölös Gábor. Békéscsaba: Lipták – Korcsok K., Balog Cs., Balogh B., Puha Lara, Csendes P. 1 (1), Orosz-Tóth. Cs.: Bereczky, Popa, Számfira, Szaszák, Szabó M., Geszner. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 3/0, ill. 6/3. Büntetők: 2/1, ill. 4/2.

– Az első mérkőzés ki-ki derbi volt, a félidőig felváltva vezettek a csapatok, a fordulás után azonban jobbára a csongrádiaknál volt az előny, mi pedig futottunk az eredmény után. A többszöri felzárkózás végére elfogyott a lendület, így ellenfelünké lett a három pont. A Szolnokról tudtuk, hogy erős csapat, nem is tudtunk mit kezdeni ellenük. Igazi „torokfogós”, vagyis szoros emberfogásos játékot játszottak, ami ellen nem találtuk az ellenszert. Az első félidőben nagyon pötyögött a védekezésünk, ami a fordulás után egy kicsit javult, a támadásaink azonban végig hatástalanok voltak. Az első forduló során már kezdtem felmérni, milyen a Délkeleti csoport mezőnye, máris látható, hogy miben kell még sokat javulnunk, mit kell még tanulnia a csapatnak, hogy mindenkivel fel tudjuk egyszer venni a versenyt – mondta Katona Péter edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)