Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új reggelizőhely és pékség nyílt Gyulán, a Kossuth utcában 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. szeptember 20. 17:09
Új reggelizőhely és pékség nyílt Gyulán, a Kossuth utcában 
Adalékanyag-mentes termékek kaphatók  

Nemrégiben új reggelizőhely és pékség nyílt Gyulán, a Kossuth utcában. A Gyulai Pékműhelyben adalékanyag-mentes, jó minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készült termékekkel, szendvicsekkel, frissen facsart narancslével és Lavazza kávéval várják a betérőket. A pékáruk között teljes kiőrlésűek is találhatók, és napokon belül gluténmentes termékekkel is bővül a palettájuk.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Az üzletvezetők, Deák Judit, valamint Butt Boglárka és férje, Butt Péter elmondták: nagyrészt a Félegyházi pékség termékeit árulják. Hozzátették: napokon belül gluténmentes száraztermékek – többek között keksz, levestészta, csomagolt kenyér és liszt –, valamint gluténmentes frissen sütött termékek és szendvicsek is kaphatók lesznek a Gyulai Pékműhelyben. Emellett a terveik között szerepel, hogy melegkonyhás reggelizőhellyé váljanak.  

Mint megtudtuk, a pékműhelyben egyebek mellett fehér, félbarna, teljes kiőrlésű, teljes kiőrlésű tönköly-, rozsláng- és különleges répás-tökmagvas kenyeret árulnak, emellett kovászos és mézes kovásszal készült kunsági betyárcipót is lehet vásárolni. Utóbbi kettő a vevők nagy kedvencének számít.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Az üzletvezetők kiemelték: a kifliket, zsömléket, bagetteket folyamatosan sütik, így mindig frissen kerülnek a pultba. Előbbiekből teljes kiőrlésű és kornspitz változat is szerepel a kínálatban.  

Péksüteményekből is széles a választék: az olyan megszokott termékek, mint a kakaós csiga vagy a túrós batyu mellett házi piték, különböző ízesítésű töltött fánkok, édes és sós ízesítésű grande-sütemények, valamint pogácsák – köztük a közkedvelt túrós-sajtos változat – is kapható az üzletben. A termékek között teljes kiőrlésűek is találhatók.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

A pékműhelyben nemcsak frissen készített szendvicseket, hanem akár glutén-, laktózmentes vagy vegán termékeket is választhatunk reggelire, egy frissen facsart narancslé vagy egy finom olasz kávé mellé.

A reggelizőhelyen tejtermékeket is tartanak: többek között joghurtot, tejfölt, vajat, Túró Rudit és tejet árulnak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Az üzletvezetők helyi és környékbeli termelőktől is vásárolnak termékeket, több szendvicsükbe például békési kolbász kerül, és péntekenként a gyulai Gabóca sajtműhelyből érkezik hozzájuk friss sajtválogatás. Az üzletben hamarosan saját hústermékek is kaphatók lesznek, melyek szintén a Békési Húsmanufaktúránál készülnek.

A heti akciókról és az új termékekről a Gyulai Pékműhely Facebook-oldalán tájékozódhatnak a vásárlók. A reggelizőhely termékei a Munch alkalmazásban is megtalálhatók, az aznap megmaradt péksüteményeket és kenyereket féláron lehet megvásárolni az ételmentő mobilapplikáción keresztül, de akár az üzletben is. Az Árpád Gyógyszertárral szemközt található pékség hétfőtől szombatig 6-tól 18 óráig, vasárnap 6 és 13 óra között tart nyitva.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)