Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiválóan szerepeltek a hazai úszók a Dr. Regele Károly Emlékversenyen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. június 28. 12:45
Kiválóan szerepeltek a hazai úszók a Dr. Regele Károly Emlékversenyen
Murnyák Zsuzsanna és Kertmegi Róbert érdemelte ki a legeredményesebb gyulai úszó címet 

Ötvenharmadik alkalommal indult útjára a Dr. Regele Károly Emlékverseny a Gyulai Várfürdő versenyuszodájában. A Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub hagyományos nemzetközi viadalára idén ötvenegy egyesület küldte el közel ötszáz versenyzőjét. 

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

Bagi Csilla, a szervezőbizottság tagja elmondta, a szenior úszóviadalon idén is nagyszerű időeredmények, országos csúcsok és Európa-csúcsok is születtek. A gyulai versenyzők ezúttal is nagyon szépen szerepeltek, számos érmet nyertek és az összetett csapatversenyben a mezőny első felében végeztek. 

Gyulai érmesek: Fehér Edit 2 ezüst, 1 bronz és egy váltó bronz, Csepeli Pálma 4 bronz, Gévay Liliana 1 arany, 1 váltó bronz, Murnyak Zsuzsa 1 ezüst 3 bronz, dr. Tóth Ilona 1 ezüst, 2 bronz, Schriffert Józsefné 3 arany és egy váltó bronz, Bagi Csilla 1 váltó bronz, Krizsán Margó 1 váltó bronz, Füzesi Zsolt 1 arany, 6 ezüst, 1 bronz, Kertmegi Róbert 2 arany, 4 bronz, Fodor György 1 ezüst, Asztalos László és Fodor Mircea pedig pontszerzői voltak a gyulai csapatnak. 

A szervezők a célba érő versenyzők díjazása mellett idén is különdíjakat osztottak ki. Az összetett pontverseny alapján a legeredményesebb gyulai női versenyző Murnyák Zsuzsa lett, a férfiaknál pedig Kertmegi Róbert végzett az élen. A legeredményesebb Békés vármegyei férfi versenyző a gyulai Füzesi Zsolt lett, a nőknél pedig a békéscsabai Gazsyné Hrabovszki Edit érdemelte ki teljesítményével. A tavalyi év legeredményesebb gyulai sportolói is most kapták meg a serlegeket. A nőknél Fehér Edit, a férfiaknál dr. Legeza László vehette át a kupát. 

Elismerést vehetett át a legidősebb női versenyző, Schriffert Józsefné (1938) és a legidősebb férfi úszó, Fábián Béla (1937) is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)