Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hét gyulai dobogós a Paulinyi Gyula-emlékversenyen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. június 15. 10:00
Hét gyulai dobogós a Paulinyi Gyula-emlékversenyen
Kilencvenkét teniszező állt rajthoz a háromnapos vidadalon

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Véget ért az idei Paulinyi Gyula-emlékverseny, amelyre 92 hazai, valamint külföldi játékosok is érkeztek – közölte a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub.

Mint írták, a teniszezők nyolc versenyszámban mérhették össze tudásukat. Az egyes kategóriás L16-os verseny egyéni számában a gyulai lányok közül csak az első kiemelt, Kovács Hédi nyert mérkőzést. A játékosnak az elődöntő jelentette a végállomást, ahol egy szoros mérkőzésen maradt alul a későbbi győztes ellen. A teniszező párosban döntőt játszhatott Böröczky Emíliával az oldalán, akivel ezüstérmet nyertek.

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Az F2-es versenyszámban a második kiemelt Kincses Bence egészen az elődöntőig menetelt, ahol feladni kényszerült a mérkőzést, így a harmadik helyet szerezhette meg. Az F2 páros versenyszámában Kincses Bence és Székács Kristóf párosa a döntőben szenvedett vereséget a fővárosi duótól, Kovács Marcelltól és Tóth Zsombortól.

F14-es kategóriában Kiss Kevin a legjobb négy közé jutott be, így egy bronzéremmel gazdagodott. F14 páros versenyszámban Kiss Kevin Benedek Zalánnal (Sportmánia) szintén bronzérmes lett, míg Mátyás Hunor a döntőig menetelt Simon Péterrel (Pécs) az oldalán. A páros végül a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)