Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 519 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. június 15. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 519 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök június 14-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 190 határsértőt tartóztattak fel és 329 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 8 esetben összesen 159 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Ruzsa és Mórahalom közigazgatási területén.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 3 esetben összesen 5 határsértőt tartóztattak fel Kelebia és Mélykút közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron vármegyében a járőrök 4 esetben összesen 26 határsértőt tartóztattak fel Jánossomorja, Mosonmagyaróvár és Várbalog közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, albán, pakisztáni, szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében 13 esetben összesen 325 főt, Bács-Kiskun vármegyében 1 esetben 4 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 2 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)