Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kibővült a gyulai Expert műszaki áruház

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. június 07. 17:03
Kibővült a gyulai Expert műszaki áruház
Az üzletben számtalan elektronikai terméket és gépet vehetnek a vásárlók

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kibővítették a gyulai Expert műszaki áruházat, az üzlet területe közel a kétszeresére nőtt.

Deák Szabolcs, az Expert Műszaki Üzletlánc kiskereskedelmi hálózatvezetője elmondta: az üzlet területe eddig, a raktárral együtt, 300 négyzetméter volt, ez 500 négyzetméterre bővült, amelyből csak az eladótér akkora, mint korábban az egész üzlet.

Kiemelte: hetente háromszor érkezik áru Budapestről a fürdővárosi boltba, amely azt jelenti, hogy nemcsak azokat a termékeket tudják megvenni a vevők, amelyek éppen megtalálhatók a boltba, de rendelés után, néhány napon belül, bármit beszereznek, ami raktáron van.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Hozzátette: az üzletben szórakoztató elektronikai termékek, háztartási kis- és nagygépek, számítástechnikai eszközök, barkácsgépek, a ház körüli munkákhoz való szerszámok és telefonok is kaphatók, illetve minden olyan kiegészítő, amely ezekhez tartozik.

Deák Szabolcs kifejtette: júniusban elindult a webshopjuk is, egyelőre tesztelési fázisban, ahonnan ősztől csomagátvételi pontokra is rendelhetnek majd a vásárlók.

Beszélt arról is, hogy az üzlet eladói régóta a szakmában dolgoznak, mindent elmondanak az érdeklődőknek a gépekről, amit tudniuk kell, ezzel is biztosítva, hogy a vevő valóban azzal a géppel távozzon a boltból, amelyre szüksége van. A termékeket igény szerint házhoz is szállítják, be is üzemelik a helyszínen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Aláhúzta: ha valaki új gépre cserél egy régit, akkor az elavult terméket az üzlet dolgozói ingyenesen elszállítják, amennyiben a vásárló előre egyeztet velük, alkalmankénti akciók esetében be is számítják a régi gépeket.

A Zrínyi Miklós tér 2. szám alatt található Expert műszaki áruház hétköznap 8 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 12 óráig várja a vevőket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)