Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Válassz karácsonyi ajándékot a gyulai áruházban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. december 04. 17:23
Válassz karácsonyi ajándékot a gyulai áruházban!
Szépségápolási eszközök és kisháztartási készülékek az Expertnél

Érdemes betérniük a gyulai Expert műszaki áruházba azoknak, akik karácsonyi ajándékot keresnek a hozzátartozójuknak, hiszen számos szépségápolási eszköz és kisháztartási készülék közül válogathatnak. Az üzlet munkatársai abban is segítenek, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk ki a megajándékozottnak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Papp János üzletvezető elmondta: nők és férfiak számára is széles választékban kínálnak szépségápolási eszközöket.

Mint ismertette, hajszárítóból a kisméretű, összecsukható úti készüléktől kezdve a professzionális háztartási eszközökig többfélét tartanak. Vannak, amelyek olyan fejjel rendelkeznek, amely a kialakítása révén keveri a hideg és a meleg levegőt, ezáltal mintegy 15 fokkal csökkenti a hajszárítóból kiáramló levegő hőmérsékletét. Ezek a készülékek a mindennapos használathoz is kiválók, hiszen kevésbé roncsolják a hajat – mutatott rá az üzletvezető. Azoknak, akiknek a haja szárazságra és töredezésre hajlamos, az ionizáló hajszárítókat javasolják, amelyek megőrzik a haj nedvességtartalmát – tette hozzá.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A diffúzorokat általában a hullámos, göndör hajú hölgyek keresik. Ezenkívül különféle forgófejes hajszárítókat is árulnak, amelyek nemcsak szárítják, hanem formázzák is a hajat, és olyan hajszárítókat is találhatunk az üzletben, amelyekbe hajkefét építettek – sorolta a szakember.

Papp Jánostól megtudtuk, különféle hajformázókat – hajvasalókat, hajsütő vasakat – is beszerezhetünk az áruházban. Kifejtette: a hajvasalók általában kerámiabevonatosak, így nem roncsolják a hajat. Emellett olyan készülékek is vannak, amelyek ionizálással vagy gőzöléssel védik a hajat, és olyan eszközök is léteznek, amelyeknek a felületét argánolajjal vonták be. Hajgöndörítőből szintén többféle van, a 3-4 ezer forintos alapkészüléktől kezdve a digitális hőmérsékletszabályozóval rendelkező termékekig.

Epilátorból ugyancsak többfélét választhatunk, van, amelyik masszírozó fejjel, van, amelyik jégzselével csökkenti a szőrtelenítés okozta fájdalmat. Villanófényes szőrtelenítők is kaphatók az áruházban, ezek ugyan költségesebbek, de fájdalommentesen és tartósabban szőrtelenítik a testrészeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Férfiaknak testszőrnyírót, elektromos borotvát és ezek kombinációját kínálják az üzletben. Vannak készülékek, amelyek 18 vagy még ennél is több funkciót képesek ellátni: a hajnyírástól kezdve mindenféle szőrzet eltávolítására, trimmelésére alkalmasak. Ezek az eszközök általában akkumulátorosak, de hálózatról működőt vagy akkumulátorról és hálózatról egyaránt üzemeltethető készüléket is találni a választékban.

Az üzletvezető arról is beszámolt, hogy a kisháztartási készülékek közül leginkább a dagasztógépeket és a habverőket keresik a vásárlók, hiszen ezek megkönnyítik a konyhában a munkát. A szakember azt javasolta, ha csak habverésre akarjuk használni a készüléket, elég egy kézi habverőt vásárolnunk, de ha dagasztani is akarunk vele, célszerű erősebb teljesítményű eszközt választanunk, hogy ne fulladjon le a tészta súlya alatt. Az Expertnél olyan dagasztógépet is találunk, amelyben kenyeret is lehet dagasztani – emelte ki.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Azt is elmondta: nagyon keresettek mostanában az airfryerek, azaz a forró levegős sütők. Ebből is többféle van az üzletben, az 1,2 literestől a 6 liter feletti kapacitású készülékekig, de akár rendelni is tudnak a vásárló igényei szerint.

A turmixgépek, az ostyasütők és az aprítók szintén népszerűek, ezekből is számos közül válogathatunk az áruházban.

A Zrínyi Miklós tér 2. szám alatt található Expert műszaki áruházban hétköznap 8 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 12 óráig várják a vevőket. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)