Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előgyereknapot tartottak Gyulaváriban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • MAGAZIN • 2023. május 22. 15:00
Előgyereknapot tartottak Gyulaváriban
Kreatív foglalkozás és sétakocsikázás is várta a gyerekeket

Fotó: Együtt Gyulaváriért Egyesület

A közeledő gyereknap előzeteseként számos programmal várta a családokat május 20-án a gyulavári kirendeltség udvarán az Együtt Gyulaváriért Egyesület. 

Veresné Petrás Márta elnök kifejtette: tagjaik önkéntes munkájának köszönhetően valósulhatott meg a rendezvény, amely népszerű volt a helyiek körében, sok kisgyerekes családot vonzott. 

Fotó: Együtt Gyulaváriért Egyesület

Elmondta: a hétvégén Soós Emőke bábszínész mesékkel, Szabó Emese virágkötő kreatív foglalkozással, Erdődi András sétakocsikázással várta a gyerekeket és a felnőtteket. Emellett csillámtetoválás, puzzle és foci szerepelt a programok között.

A Gyulakonyha jóvoltából tea, a lelkes egyesületi tagok révén pedig sütemények is várták a részvevőket – tette hozzá az elnök.

Fotó: Együtt Gyulaváriért Egyesület

Arról is beszámolt, hogy legközelebb a Gyulavári Katélynapok keretében várják programokkal az érdeklődőket, és nyár végére is terveznek rendezvényt a kirendeltség udvarára. 

Az elnöktől megtudtuk, tavaly decemberben tisztújító ülést tartottak a 2012-ben alapított egyesületnél, amely célul tűzte ki, hogy minél több helyi programmal pezsdítse fel a közösségi életet Gyulaváriban

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)