Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Mumitex Kft. csapata nyerte a Gyulavári Kastély Kupát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. május 22. 13:30
A Mumitex Kft. csapata nyerte a Gyulavári Kastély Kupát
Nyolc csapat versengett a végső győzelemért a gyulavári focipályán

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Gyulavári Kastély Kupát május 20-án. A gyulavári sporttelepen játszott mérkőzéseken a családi kikapcsolódás mellett a kispályás focié volt a főszerep.

A Mumitex kft. csapata nyerte a VIII. Gyulavári Kastély Kupát

 

Az Együtt Gyulaváriért Egyesület, Tóth Tamás és Misinkó Géza közös szervezésében megvalósult kispályás labdarúgó-seregszemlén nyolc csapat nézett szembe egymással.

A VIII. Gyulavári Kastélynapok részeként startoló kispályás labdarúgótornán minden csapat megmérkőzhetett egymással, így a rangos mezőny szereplői egész napos ízelítőt adhattak a kispályás labdarúgás szépségeiből. A tavalyi bajnok nélkül rajtoló kispályás kupa szereplői három pályán adtak számot tudásukról.

A nyolcadik alkalommal elrajtoló labdarúgó-seregszemle végén a Mumitex Kft. csapata emelhette a magasba a trófeát, a második helyen a Kiss János Emlékcsapat végzett, a bronzérmet pedig az Együtt Gyulaváriért Egyesület csapata vehette át.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A szervezők az együttesek díjazása mellett egyéni elismeréseket is átadtak, így a legjobb kapus címet az Együtt Gyulaváriért Egyesület portása, Kurta Lajos érdemelte ki, a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat pedig pedig Kacsala Norbert, a bajnokcsapat spílere vehette át.

Ahogy azt a szervezők elmondták, az egész napos rendezvényen szoros mérkőzéseket és kiváló csatákat láthattak a kilátogatók.

– Az immáron hagyományosnak számító tornát a jövő esztendőben is meg szeretnénk rendezni, így már most várjuk a csapatok jelentkezését. Addig pedig várunk mindenkit az év többi kispályás tornáján. Célunk, hogy egyre népszerűbb legyen Békés megyében a kispályás labdarúgás – mondta el lapunknak Tóth Tamás és Misinkó Géza

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

GYULAI HÍRLAP • 2018. május 22. 13:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)