Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi napot tartottak a Bay Zoltán általános iskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. május 20. 16:00
Családi napot tartottak a Bay Zoltán általános iskolában
Idén pályaorientációs foglalkozásokkal kötötték össze a rendezvényt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Megtartotta hagyományos családi napját az Együtt Gyulaváriért Kulturális, Környezetvédelmi, Ifjúsági és Szociális Közhasznú Egyesület május 20-án a gyulavári iskolában. A Tegyünk együtt Gyulaváriért! című felhívás keretében megvalósuló rendezvénynek a szervezők a Gyulavári Napok – Gyermeknapi Piknik nevet adták.

– A pályázatnak köszönhetően rendkívüli gazdag és különleges programkínálattal vártuk idén a résztvevőket – fejtette ki Bohus Márta, az eseménynek otthont adó Bay Zoltán általános iskola igazgatója. 

Elmondta: délelőtt pályaorientációs programok voltak, többek között az Utazó Planetárium előadásain vehettek részt az osztályok a gyulavári tornacsarnokban felállított kupolában. A hat vetítésből egyre a gyulavári óvodásokat is meghívták.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– A felsősök a Békés Megyei Kormányhivatal kitelepült programsorozatába is bekapcsolódhattak. Ezután párhuzamosan zajlottak meghívott előadóink előadásai egy-egy általuk végzett hivatásról – sorolta a nap eseményeit a tagintézmény-vezető. 

Hozzátette: a programok közben folyamatosan látogatható volt az a vadászgép-szimulátor, amit a MH 86. Szolnok Helikopter Bázis pilótái működtetnek.

A gyulavári lakosok felé is nyitott családi nap délután kezdődött. Az eseményen Andor bohóc lufihajtogatással várta a legkisebbeket, majd solymászbemutató, arcfestés és kézműves-foglalkozás vette kezdetét. A gyerekek és felnőttek karatebemutatón is részt vehettek, majd rendvédelmi bemutatók, aszfaltrajzverseny és családi vetélkedő szerepelt a programsorban. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

GYULAI HÍRLAP • 2022. május 20. 19:33
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)