Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Anyák napja alkalmából köszöntötték az időseket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2023. május 05. 17:51
Anyák napja alkalmából köszöntötték az időseket
Az erkeles diákok műsorral lepték meg a nyugdíjasokat

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A közelgő anyák napja alkalmából ünnepi műsorral köszöntötték a Galamb utcai Napsugár idősotthon és az Eminescu utcai nyugdíjasház nőellátottjait május 5-én.

Kiss Szabolcs, az intézményegységeket fenntartó Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője lapunknak kifejtette: a koronavírus-járvány után minden lehetőséget megragadnak, hogy újraépítsék az intézmény közösségi életét.

Elmondta: anyák napja alkalmából valamennyi telephelyükön szerveznek programokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Kitért rá, hogy május első vasárnapján a hozzátartozókat is várják bentlakásos intézményegységeikbe. Kérdésünkre megjegyezte, vannak ellátottak, akiknek a távolban élnek a rokonaik, ezért nem tudják őket személyesen köszönteni.

– Úgy gondoljuk, az intézményben élő ellátottak egy kicsit a mi nagymamáink is, ennek megfelelően szeretnénk gondoskodni róluk, és a számukra szervezett ünnepi programmal köszönetet mondani nekik – fogalmazott.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Takácsi Margit, az intézmény egyik lakója lapunknak elárulta: nagyon örülnek a hasonló programoknak. Hozzátette: rendszeresek az intézményben a közösségi események, karácsonykor és húsvétkor is tartanak összejöveteleket.

Az időseknek a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium énekkara adott műsort, vezetője, Perlaki Attila közreműködésével, majd süteménnyel várták az ellátottakat az otthon ebédlőjében.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)