Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 1000 nyugdíjas ellátottat kérdeztünk meg a kedvezményes ebédjéről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. május 05. 16:44
1000 nyugdíjas ellátottat kérdeztünk meg a kedvezményes ebédjéről
Hívja ingyenesen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió zöld számát: 06 80 900 368

Az államilag támogatott, kedvezményes, kétfogásos ebéd jelentősen megkönnyíti a nyugdíjasok mindennapjait, hiszen lehetővé teszi az idősek számára a változatos táplálkozást anélkül, hogy a tűzhelyüket be kellene kapcsolniuk. 2022-ben 8000 ellátottunknak 1 800 000 adag ételt főztünk.

Ez az óriási szám is bizonyítja, hogy milyen fontos az Önök számára, hogy változatos és finom ebéd kerüljön az asztalukra. Éppen ezért is elengedhetetlen az önellenőrzés, így 2023 első felében (ahogy 2022-ben is) elégedettségmérést végeztünk az ellátottjaink körében, mely során 1000 főt kérdeztünk meg.  

A kétfogásos, finom ebéd „receptje”

Ellátottjaink 84%-a értékelte jóra és kiválóra 2022-ben ételeink minőségét, 2023-ban ez a szám már elérte a 91%-ot. Az ételadagok mennyiségének megítélésre is kíváncsiak voltunk, és idén azt a visszajelzést kaptuk, hogy a válaszadók 96%-a (tavaly 94%-a) számára ideális mennyiségűek a fogásaink.

Változatos táplálkozás nyugdíjasként

A változatos étrend elkészítése az idősek számára roppant megterhelő, hiszen a napi ebéd elkészítéséhez többórás konyhai jelenlét szükséges, valamint az ezt megelőző bevásárlással együtt járó cipekedés is kimerítő. A felmérésünk során éppen ezért rákérdeztünk arra is, hogy az ellátottjaink mennyire tartják változatosnak az étrendünket. 2023-ban már a válaszadók 95%-a elégedett az ételeink sokszínűségével, 2022-ben ez az arány 88% volt.  

Gördülékeny ügyintézés, pontos házhoz szállítás

A megkérdezettek 97%-a tájékoztatásunk minőségét kiválóra értékelte. Arra a kérdésre pedig, hogy mennyire elégedettek a kiszállításunkkal, a válaszadók 94%-a szintén a nagyszerű értékelést adta. Az idősek életviteléhez igazodunk, így a kétfogásos ebédet házhoz szállítjuk, valamint a teljes ügyintézés is a kapcsolatfelvételtől egészen a szerződéskötésig az otthonuk kényelmében zajlik. Szolgáltatásunk igénybevételéhez az ellátottjainknak nem kell kimozdulniuk otthonról.

Köszönet a Békés vármegyében élő nyugdíjas ellátottjainknak

Köszönjük, hogy ilyen sokan bekapcsolódtak, megtiszteltek a válaszaikkal és a bizalmukkal, hiszen minden visszajelzés fontos számunkra.  Ezeket az információkat és  javaslatokat felhasználva a későbbiekben is folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy Önök az ebédünkkel igazán elégedettek legyenek.

Csatlakozzon Ön is a több ezer elégedett nyugdíjas ellátottunkhoz, és rendeljen házhoz szállítással kedvezményes, kétfogásos, finom ebédet (leves+főétel)! Önnek csupán változatos étlapunkról kell választania. További információkért hívja ingyenesen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió zöld számát: 06 80 900 368, vagy tekintse meg a rendelés menetét a btesz.hu/etlap-b honlapon.

Válasszon jövő heti étlapunkról, majd hívjon minket!

05.08. HÉTFŐ
A: Erőleves – sertéspörkölt, savanyú burgonyafőzelék
B: Gombaleves – barackos csirkemell, párolt rizs

05.09. KEDD
A: Zellerleves – hentestokány, főtt tészta
B: Karfiolleves – rántott csirkemell, burgonyapüré

05.10. SZERDA
A: Köménymagleves – fasírt, finomfőzelék
B: Gyümölcsleves – bolognai makaróni

05.11. CSÜTÖRTÖK
A: Csirkeraguleves – slambuc
B: Gulyásleves – almás béles

05.12. PÉNTEK
A: Vaníliás körteleves – rántott csirkemáj, párolt rizs
B: Brokkolikrémleves – sonkás carbonara spagetti

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)