Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt gyulai oktatási intézmény érdemelt ki a bázisintézményi címet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. május 04. 10:00
Öt gyulai oktatási intézmény érdemelt ki a bázisintézményi címet
Konferenciát rendeztek az Oktatási Hivatal Békés vármegyei bázisintézményei az Almásy-kastélyban

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Öt gyulai oktatási intézmény érdemelte ki a bázisintézményi címet az Oktatási Hivatal Békés vármegyei bázisintézményeinek konferenciáján május 3-án az Almásy-kastélyban – közölte hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, a Dürer Albert általános iskola, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, az Erkel Ferenc gimnázium, az Implom József általános iskola és a Gyulai SZC Harruckern János Technikum is azon oktatási intézmények körébe tartozik, amelyek a következő három évben bázisintézményként működhetnek Békés vármegyében.

Kiemelte: bázisintézményi címet azok az intézmények nyerhetnek el, amelyek tudásmegosztással, illetve a jó gyakorlatok bemutatásával és átadásával segítik a többieket. Az intézmények nem csupán jó eredményekkel rendelkeznek, kellően innovatívak és követésre érdemes gyakorlatokkal bírnak, de támogatni képesek a tartósan alulteljesítő köznevelési intézmények szakmai tevékenységét is, magyarán jó példaként állíthatók mások elé.

A díjakat Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár adta át, aki az eseményen úgy fogalmazott: ezek az intézmények a magyar köznevelés kristályosodási pontjai, amelyek irányt mutatnak, és amelyektől a többiek bátran vehetnek át jó gyakorlatokat.

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)