Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét elrajtol a jótékonysági futórendezvény

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 28. 13:00
Ismét elrajtol a jótékonysági futórendezvény
Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóversenyt ápirlis 29-én

képünk a tavalyi versenyen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Idén ismét elrajtol a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóverseny mezőnye április 29-én. Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület tizennegyedik alkalommal indítja útjára a sportrendezvény mezőnyét.

Felföldi Sándor, a szervező egyesület elnöke elmondta, az idei jótékonysági futóverseny a budapesti atlétikai világbajnokság kísérőrendezvénye is lesz, a gyulai eseményen pedig a Németh Balázs, a szervező cég vezérigazgatója is futócipőt húz. Hozzátette: a regisztrálók féláron vásárolhatnak jegyet az atlétikai világbajnokságra.

A versenyre idén is 7 kilométeres, 21 kilométeres és 21 kilométeres váltóban nevezhetnek a futók. A verseny szervezői a kerékpárosokat is várják, akik a Határtalan Arany-tekergés 42 kilométerét teljesíthetik. A futóesemény hagyományosan a gyermekek mezőnyével indul, akik a Prohászka Zsolt Emlékfutás köreit róhatják le.

A félmaraton és a váltófutás tervezett rajtja 11 óra, a nevezésre a helyszínen lesz lehetőség. Részletes tájékoztatást a www.gyulafelmaraton.hu és  www.serultgyermekekert.hu weboldalakon kaphatnak az érdeklődők.

A távok első három helyezettjei mellett a sérült és kerekesszékes versenyzők egyéni díjazásban részesülnek, amely mellé belépőjegyet kapnak a budapesti atlétikai világbajnokság küzdelmeire, de különdíjat ajánlott fel a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia is.

A szervezők a verseny mellett a szórakozásról is gondoskodtak, a résztvevőket óriáscsúszda és élő csocsó pálya várja.

Felföldi Sándor kiemelte: a Határtalan Arany-tekergés résztvevői tartsák maguknál személyigazolványukat vagy útlevelüket, enélkül nem léphetik át a határt. A szervezők kérik a lakosság türelmét és megértését a sportnapot érintő lezárások miatt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)