Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenötödik alkalommal gyűlt össze a Mészáros Róbert Emléktorna mezőnye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 25. 16:00
Tizenötödik alkalommal gyűlt össze a Mészáros Róbert Emléktorna mezőnye
Az El Finito-Magyarvárosi Söröző címet védett a baráti focikupán 

az El Finito-Magyarvárosi Söröző nyerte az idei tornát

Fotó: Ábrahám Attila

A Szigeti István Tornacsarnok adott otthont a 15. Mészáros Róbert Emléktorna mérkőzéseinek március 23-án. A kupán idén öt csapat adózott a fiatalon elhunyt egykori erkeles diák emlékének. 

Szilágyi János főszervező elmondta, az immár hagyománnyá vált sporteseményt az iskola egykori tanulójáról nevezték el, aki tragikus sportbalesetben hunyt el 2006-ban. Mészáros Róbert kiváló sportolóként a Testnevelési Egyetemre készült, ám céljait már nem valósíthatta meg.  

Kiemelte: a fiatal sportember emlékének ápolását segíti a Mészáros Róbert Emlék Alapítvány, amelynek egyik célja a tehetséges sportolók támogatása. Az alapítvány létrehozott egy díjat, amellyel emlékplakett és pénzjutalom is jár. A díjat az iskola végzős tanulói közül az kapja, akinek sporteredményei kimagaslók. 

Az idei kupa az El Finito-Magyarvárosi Söröző, a Gézengúzok, az Intruder, a Kisember és barátai és a Kórház csapatai közötti vetélkedésről szólt. A baráti focicsaták végén ismét az El Finito-Magyarvárosi Söröző vehette át az első helyért járó díjat, a második helyen a Gézengúzok együttese végzett, a dobogó harmadik fokára pedig az Intruder gárdája léphetett fel.  

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták, a torna gólkirálya Vadi Gergő lett nyolc góllal (El Finito-Magyarvárosi Söröző), a legjobb kapusnak Tar Teót, a Gézengúzok portását választották, a legjobb mezőnyjátékos címét Bíró Tamás (El Finito-Magyarvárosi Söröző) érdemelte ki teljesítményével, a legsportszerűbb játékos pedig Márta Péter (Intruder) lett. 

A 15. Mészáros Róbert Emléktorna végeredménye: 1. El Finito-Magyarvárosi Söröző, 2. Gézengúzok, 3. Intruder, 4. Kisember és barátai és 5. Kórház.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)