Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az El Finito nyerte a baráti focikupát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 29. 13:00
Az El Finito nyerte a baráti focikupát
Tizenhatodik alkalommal gyűlt össze a Mészáros Róbert Emléktorna mezőnye

Hagyományosan a Szigeti István Tornacsarnok adott otthont a Mészáros Róbert Emléktorna mérkőzéseinek február 24-én. Az idei kupán hét csapat adózott a fiatalon elhunyt erkeles diák emlékének.

A sporteseményt az Erkel Ferenc gimnázium egykori tanulójáról nevezték el, aki tragikus sportbalesetben hunyt el 2006-ban. Mészáros Róbert kiváló sportolóként a Testnevelési Egyetemre készült, ám céljait már nem valósíthatta meg.

Szilágyi János főszervező elmondta, a fiatal sportember emlékének ápolását segíti a Mészáros Róbert Emlék Alapítvány, amelynek egyik célja a tehetséges sportolók támogatása. Az alapítvány létrehozott egy díjat, amellyel emlékplakett és pénzjutalom is jár. A díjat az iskola végzős tanulói közül az kapja, akinek sporteredményei kimagaslók.

A tizenhatodik tornán a címvédő El-Finito mellett a CelerAct, az Intruder FC, az Acéltacskók, a Kisember és barátai, a Fuszek és a Gézengúzok együttesei álltak rajthoz. A baráti fociderbik végén ismét az El Finito vehette át az első helyért járó díjat, a második helyen a CelerAct együttese végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a Gézengúzok gárdája léphetett fel.

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták: a torna gólkirálya Juhász Imre lett (Gézengúzok), a legjobb kapusnak Regős Csabát, az El-Finito portását választották, a legjobb mezőnyjátékos címét Kajári János (El Finito) érdemelte ki teljesítményével, a legsportszerűbb játékos játékos címet Kosztyu Ádám (CelerAct) kapta, a legsportszerűbb csapatként pedig az Acéltacskók gárdáját díjazták.

A torna végeredménye: 1. El Finito, 2. CelerAct, 3. Gézengúzok, 4. Fuszek, 5. Intruder FC, 6. Kisember és barátai, 7. Acéltacskók.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)