Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két újabb szállodával bővül a gyulai turisztikai szervezet tulajdonosi köre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. március 24. 13:43
Két újabb szállodával bővül a gyulai turisztikai szervezet tulajdonosi köre
A legutóbbi TDM-taggyűlésen született döntés

Gyulai szállodavezetők találkozója 

Fotó: Facebook

Két újabb gyulai szálloda: az Elizabeth Hotel és a Wellness Hotel Gyula is tulajdonossá válik a fürdővárosi turisztikai szervezetben – írta Görgényi Ernő polgármester abban a posztjában, amelyben a szállodavezetőkkel tartott találkozóról számolt be.

Közölte: a helyi TDM-szervezet a tanácskozást megelőző taggyűlésen hozott döntést a tulajdonosi kör bővítéséről.

A posztból az is kiderült, hogy a taggyűlést követő összejövetelen a város összes nagyobb szállodájának vezetője és a kisebb szálláshelyeket tömörítő Gyulai Idegenforgalmi Egyesület (GYIE) vezetősége is részt vett.

Fotó: Facebook

Az eseményen beszámolt az idei Gyulai Pálinkafesztivál alakulásáról a szervező Magyar Gasztrokulturális Rendezvényszervező Kft. képviseletében Varga-Bora Tímea, és szó esett a gyulai nyár többi fontos programjáról, többek között a Gyulai Várszínház 60. jubileumi évadáról és a Végvári Napokról, valamint a kezdődő és folyamatban lévő turisztikai fejlesztésekről.

„Biztosak vagyunk abban, hogy a megújuló Százéves cukrászda, az új kiállítóterekkel bővülő Ladics-ház, a gyermekek számára szabadidőközponttá alakuló alispáni lak és a Nagyváradi úti kerékpárút építése is növelni fogja városunk vonzerejét” – fogalmazott posztjában a településvezető.

A gyulai turisztikai cégnek 50 százalékos tulajdonosa a fürdővárosi önkormányzat, a másik 50 százalékot a Hunguest Hotel Erkel, a Komló Hotel, az Aqua Hotel és a Corvin Hotel, valamint a GYIE birtokolta. Ez a kör bővül most az Elizabeth Hotellel és a Wellness Hotel Gyulával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)