Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kitüntették a Kövizig munkatársait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. március 24. 13:00
Kitüntették a Kövizig munkatársait
Komlósi Zoltán és Csató István a víz világnapja alkalmából vehetett át elismerést

Komlósi Zoltán és Csató István

Forrás: Facebook

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kövizig) két munkatársa részesült elismerésben a napokban a víz világnapja alkalmából. Komlósi Zoltán Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést, Csató István Főigazgatói Oklevél kitüntetést vehetett át – számolt be róla közösségi oldalán az igazgatóság. 

Komlósi Zoltánnak, a gyulai szakaszmérnökség gátbiztosának Pintér Sándor belügyminiszter adományozott elismerő oklevelet a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és tartósan magas színvonalú munkájáért. A laudációban az áll, a szakember 34 éve aktív résztvevője a vízügyi szolgálatnak, jelentős munkát végez annak érdekében, hogy gátőrjárásában a vízrendszer főművei ne csak az alapfunkciójuknak feleljenek meg, hanem esztétikai élményt is nyújtsanak. A sitkai területi felügyelőség őri állományának tagjait folyamatos szakmai tanácsokkal látja el, az új, fiatal gátőrök bizalommal fordulhatnak hozzá, ha problémájuk van. Gyakorlati tapasztalatait kiválóan hasznosította a 2006-os körösi, a 2010-es hernádi és a 2013-as dunai rendkívüli árvízvédekezések során. 

Csató Istvánnak, a műszaki biztonsági szolgálat kiemelt műszaki ügyintézőjének Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője adományozott elismerést a szakterületén kifejtett kiemelkedő és példaértékű munkájáért. A szakember 2007 óta dolgozik az igazgatóságnál; feladatai közé tartozik a rábízott szivattyútelepek karbantartása, üzemkész állapotban tartása – olvasható a laudációban. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)