Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas ellen lép pályára a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 22. 09:00
Az éllovas ellen lép pályára a gyulai focicsapat
A Clean Way-Gyulai Termál FC csapata a Végegyházi SE ellen lép pályára március 22-én 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Végegyházi SE „otthonában” lép pályára március 22-én. A fürdővárosi gárdának nem kell sokat utaznia, hiszen a gyulai Grosics Akadémián néz szembe riválisával.  

Sajben Gábor együttese a hétévégi fordulóban szabadnapos volt, míg soros ellenfele legnagyobb riválisa legyőzésével erősítette meg első helyét a tabellán. A két gárda kétszer is szembe nézett már egymással, mindkét alkalommal végegyházi győzelem született. 

A vezetőedző elmondta, a hétvégi szabadnap jó volt a csapatnak arra, hogy átbeszéljék a rosszul sikerült idegenbeli meccset, és fejben felfrissüljenek a játékosok. Hozzátette, nem készül különösebb taktikával a kimagasló feltételekkel és játékosállománnyal rendelkező Végegyháza ellen. 

– Szeretnénk azt megmutatni magunkból, amiben a legjobbak lehetünk. De ahhoz, hogy méltó partnerei legyünk a legnagyobb bajnokesélyesnek, és akár meglepetést is tudjunk okozni, végig nagy akarat, koncentráció kell. Van néhány meghatározó játékosunk, aki sérüléssel bajlódik, és Bondár és Nagy Ede még mindig csak könnyített edzéseket végeznek. A legnehezebb dolgunk Boros pótlása lesz, aki támadójátékával felvehetné a versenyt a magasabban jegyzett játékosokkal szemben is. Ahogy mindig tettem, most is nagyon bízom a mély vízbe dobott fiataljaimban, akik egy jó csapat ellen, kiváló környezetben mutathatják meg bátorságukat, tudásukat – értékelt. 

A Clean Way-Gyulai Termál FC csapata 18 órakor kezdi meg Gyulán játszott „idegenbeli” mérkőzését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)