Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közvetítői szerepet tölt be az önkormányzat a barnakőszénprogramban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. március 17. 14:30
Közvetítői szerepet tölt be az önkormányzat a barnakőszénprogramban
A megrendelőlap kitöltésében is segítenek a polgármesteri hivatalban

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében indította el a kormány a magyarországi barnakőszénprogramot, amelynek célja, hogy elérhető áron biztosítsa a lakosság téli fűtéséhez szükséges hazai barnakőszén megvásárlását – közölték Gyula Város Önkormányzatának hivatalos közösségi oldalán.

Mint írták, a lakossági megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely a https://hazaiszen.hu weboldalon érhető el, ahol egy regisztrációt követően a lakossági megrendeléseket ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más webáruházban.

Kiemelték: a kormány intézkedéseivel összhangban az önkormányzat közvetítői feladatokat lát el a megrendelések továbbításában azon lakosok részére, akik nem rendelkeznek interneteléréssel, illetve nincs olyan rokonuk, ismerősük, aki támogatást tudna nyújtani a barnakőszén-megrendelés lebonyolításában.

„Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudnak megrendelést leadni” – tették hozzá.

Hangsúlyozták: az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában, az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

A megrendelőlap kitöltésében a Gyulai Polgármesteri Hivatal szociálpolitikai és gazdaságfejlesztési osztályán ügyfélfogadási időben nyújtanak segítséget.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)