Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizedik alkalommal rendezik meg a Küzdelem Napját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 17. 11:00
Tizedik alkalommal rendezik meg a Küzdelem Napját
A fürdővárosban találkoznak a harcművészet képviselői 

képünk a tavalyi gálán készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Tizedik alkalommal rendezik meg a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálát március 18-án Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Békés megye legnagyobb pofonosztó rendezvényén MMA-, K–1- és profi ökölvívó-mérkőzéseket is láthat a közönség.  

A Niedermayer Zsolt által hosszú évek óta megrendezett gálán ismét a fiatalok kezdenek, a szünet után pedig a tapasztaltabb harcosok lépnek ringbe. A megnyitó után a főmérkőzések következnek.  

A főprogramban több ismert harcos is látható lesz, mások mellett Mármarosi Patrik, Varga Tibor és Tóth Károly „Karimo”.

A rendezvényen a Surman Boksz Team versenyzői is kesztyűt húznak. A bokszmérkőzések közül Surman Áron találkozója emelkedik ki, a fiatal ökölvívó hamarosan követheti édesapja és testvére világbajnoki övgyűjtését. Nikolics Dávid a román színekben versenyző Edvin Petrea ellen lép majd szorítóba. 

A gálán az egykori ökölvívó-világbajnok is ringbe száll, Kovács Kristóf ezúttal a K–1-es szabályrendszerben néz szembe ellenfelével. Varga Tibor, Kovács Kristóf és Mármarosi Patrik nemzetközi találkozón mutatja meg tudása legjavát.  

A rendezvény főmérkőzései a 20 órai megnyitó után kezdődnek. Az esemény Wertheim Albertnek, a Békés megyei küzdősport támogatójának is emléket állít.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)