Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági bált rendezett az Implom József Általános Iskola Gyermekeink Jövőjéért Alapítványa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2023. március 06. 10:20
Jótékonysági bált rendezett az Implom József Általános Iskola Gyermekeink Jövőjéért Alapítványa
A bevételből az intézmény tanulóit segítik

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Jótékonysági bált tartott az Implom József Általános Iskola Gyermekeink Jövőjéért Alapítványa március 3-án a Zsigmond Konyhán. 

Szalainé Mihucza Zita, az alapítvány kuratóriumi elnöke lapunknak elmondta: az eseményt évek óta megrendezik, és annak teljes bevételét az általános iskola tanulóinak támogatására fordítják. 

– A Covid miatt 2020-ban le kellett fújnunk a bált, amit azóta idén szerveztünk meg először – tette hozzá. Mint kifejtette, az idei rendezvényen több diák is fellépett zenés-táncos műsorral.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az elnök arról is beszélt, hogy a bevételt általában ebédfizetésre, versenyek költségeire, felszerelések vásárlására költik. 

A bálon Kónya István alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy a világjárvány után különösen fontosak a hasonló, jó hangulatú események, majd jelképesen átadta százezer forintos támogatását az iskolai alapítvány képviselőinek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A folytatásban Szintai Éva igazgató köszöntötte a megjelenteket, végül a kuratórium elnöke szólt néhány szót a résztvevőkhöz.

Szalainé Mihucza Zita elmondta: 1995 óta működik alapítványuk, melyet pedagógusok és szülők hoztak létre azért, hogy a tehetséges és rászoruló gyermekeket segíthessék.  

A szervezők felhívták rá a figyelmet, hogy az alapítványt az adó egy százalékával is támogatni lehet (adószám: 18375688 1 04, bankszámlaszám: 10402623 2621204300000000).

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)