Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén 35 éves a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2023. február 22. 10:33
Idén 35 éves a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete
A gyulai nyugdíjasok közgyűlésen értékelték a tavalyi évet

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Évértékelő közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete február 21-én a Civil Házban. Az eseményen az idei tervek is szóba kerültek. 

Debreczeni Jánosné elnök lapunknak elmondta: a közgyűléseiken beszámolókat és tisztújítást tartanak.

– Az előző év programjait is felidézzük ilyenkor. Többek között szalonnasütést szerveztünk, amely lényegében egy kis csapatépítő tréning volt, de tartottunk közös sétát is, melynek végén egy adag bográcsost fogyasztottunk el – fejtette ki.

Hozzátette: tagjaik új ismereteket is szívesen szereznek, tavaly a Nyugdíjas Akadémia programjain, valamint a rendőrség által szervezett előadáson is részt vettek. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Mint ismertette, idén is folytatódik Nyugdíjas Akadémia, ahol többek között Gyula történetéről lesz szó. A jövő évi programok között emellett számítógépes oktatás is szerepel.

– Idén egy nagyszabású zenés-táncos rendezvény lesz a legnagyobb programunk, hiszen egyesületünk 35 éves, amit szeretnénk megünnepelni – emelte ki az elnök. 

A közgyűlésen idén is részt vett Görgényi Ernő polgármester és Kónya István alpolgármester is. A városvezető lapunknak elmondta: fontosnak tartják a helyi egyesületekkel való együttműködést. 

– A civil szervezetekkel való élő kapcsolat kiemelkedően fontos számunkra. Ez csak úgy lehetséges, ha valóban részesei vagyunk egymás életének, részt veszünk a hasonló eseményeken – hangsúlyozta.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)