Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évadzárót tartott a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 09. 13:00
Évadzárót tartott a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya
Cseresznyés Petra lett a klub legeredményesebb sportolója

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Évzáró rendezvényt tartott a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya február 8-án. Az eseményen a klub legsikeresebb sportolóit ismerték el. A szakosztály legeredményesebb versenyzője Cseresznyés Petra lett.

Az ünnepségen Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte: a 2022-es rendkívül nehéz év volt, nem csak a sport számára, hanem a turizmus és a világgazdaság számára is, ennek ellenére a Gyulai Várfürdő mindent megtett azért, hogy az óvodai, iskolai úszásoktatás és a versenysport működni tudjon. Az ügyvezető emlékeztetett, az eddig nem használt 50 méteres versenymedence termálfűtésre fog átállni, így azt is használhatják majd a felkészüléshez.

Kónya István alpolgármester köszönetet mondott a versenyzőknek és a szülőknek a kitartásáért és az áldozatos munkáért. Mint mondta, tudják, hogy áldozatok nélkül nem lehet sikert elérni.

– Az élet bármely területét nézzük, látjuk, hogy csak kitartással, szorgalommal és akarással lehet egyik lépcsőfokról a másikra jutni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A folytatásban Tóth András vezetőedző értékelte az évet. Elmondta, a 2022-es évben nagyon komoly szakmai kihívás előtt álltak, hiszen a versenyzők nem tudtak az 50 méteres versenymedencében készülni. Az úszószakosztály ennek ellenére is sikeres évet zárt, hiszen a fiatal utánpótlás-versenyzők, Fekete Tamás vezetésével, sok versenyen elindultak, és kiváló eredményt értek el.

A vezetőedző kiemelte Cseresznyés Petra teljesítményét, aki öt bajnoki éremmel, közöttük egy magyar bajnoki címmel ajándékozta meg az úszószakosztályt.

cseresznyés petra és tóth andrás

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az évadzáró végén a szakosztály kiemelkedő versenyzői vehettek át elismeréseket. A legeredményesebb versenyzőnek járó elismerést Cseresznyés Petra érdemelte ki, a fiatal úszó a legtöbb LEN-pontot elért versenyzőnek átadott serleget is átvehette.

A legeredményesebb ifjúsági versenyzőnek Abrudán Gábort választották, de díjat vehetett át teljesítményéért Kállai Hanna, Szamos Panna Eszter, Havas Balázs és Ungor Máté is.

A rendezvényen végén a szakosztály legeredményesebb úszói felszereléscsomagokat vehettek át.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)