Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lenullázta riválisát az Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 16. 14:00
Lenullázta riválisát az Amazonok NB II.-es csapata
Gyulai Amazonok–MLE Levelek 9-0 (6-0)

Az NB II.-es futsalbajnokság első tavaszi fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata az MLE Levelek együttesét látta vendégül január 14-én. A hazai gárda 9-0-s győzelmet aratott ellenfelével szemben.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lovas Laura, Molnár Ágnes, Hack Fanni és Pintye Vivien. Csere: Szappanos Katalin, Paál Dalma, Sovány Dorina, Mezei Virág és Molnár Kitti. Edző: Molnár Zoltánné.

A hazai együttes a tabella éléről várhatta riválisát, míg a szabolcsi gárda a mezőny sereghajtójaként érkezett a találkozóra.

Mindkét csapat erős iramban kezdte a mérkőzést, ám a gyulai együttes percek alatt megmutatta a két gárda közötti különbséget. A hazai szurkolók a 4. percben Lovas Laura góljának örülhettek, majd pár másodperc múlva Sovány Dorina növelte a különbséget.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A folytatásban már futószalagon szállította a lehetőségeket az Amazonok, a vendéggárda elszórtan tudott csak a hazai kapu elé érni. A 11. percben Sovány Dorina elemi erővel vágta a labdát a leveleki kapuba, majd Pintye Vivien lőtt gólt. (4-0)

A játékrész lefújása előtt Paál Dalma is feliratkozott a góllövők közé, majd Pintye Vivien második találata állította be a félidei eredményt.

A fordulás után sem változott a játék képe, ám a gyulai gárda több esetben is pontatlanul fejezte be a lehetőségeit. A gyatra helyzetkihasználás ellenére Paál Dalma, Molnár Ágnes és Molnár Kitti is gólt tudott szerezni, beállítva ezzel a 9-0-s végeredményt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Nagy iramot diktált a csapat, ennek ellenére van némi hiányérzetem. Örülünk a győzelemnek, edzéseken viszont dolgozunk a hibáink javításán – értékelt Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok NB II.-es futsalcsapata továbbra is a tabella első helyén áll, a következő fordulóban pedig a bronzérmes pozícióból érkező Borsod Sport Klub gárdáját látja vendégül január 21-én.

Gólok: Sovány Dorina (2), Paál Dalma (2), Pintye Vivien (2), Molnár Ágnes, Molnár Kitti és Lovas Laura.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)