Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán rendezték a játékos sportvetélkedő megyei döntőjét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 08. 16:00
Gyulán rendezték a játékos sportvetélkedő megyei döntőjét
A „Lila” suli és az Implom iskola diákjai készülhetnek az országos elődöntőre

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a diákolimpiai játékos sportverseny megyei döntőjének december 7-én. A Gyulasport NKft. által rendezett megmérettetésen hat iskola csapata küzdött meg egymással az országos elődöntőben való részvételért.

A megyei fináléban a hazai színeket képviselő 5. sz. általános iskola, az Implom József általános iskola és a Nicolae Balcescu román általános iskola együttesei mellett a békéscsabai Erzsébethelyi Általános Iskola, a Lencsési Általános Iskola és a dombegyházi Balsaráti Vitus János Általános Iskola csapata nézett szembe egymással.

A megyei iskolások 8+1 versenyszámban mérhették össze tudásukat a városi tornacsarnokban felállított pályán. A sorversenyszerű gyakorlatok között akadályugrás, kötélhajtás és szlalomozás is szerepelt, emellett a labdák és a különböző sporteszközök is fontos szerepet kaptak. A megmérettetést a versenybírók munkája is nagyban segítette, akik a pontok írása mellett a helyes végrehajtásban is segítettek.

Az első feladatok után már látszott, hogy ezúttal is a „Lila” iskola, az Implom iskola és Erzsébethelyi iskola hármasa küzdhet meg a továbbjutó helyekért. A rendkívül szoros versenyszámok alatt a három intézmény fej-fej mellett haladt, ám az összesítés után a tavalyi bajnok 5. sz. általános iskola végzett az élen, másodikként pedig az Implom József általános iskoal csapata zárta a finálét, így a játékos sportvetélkedés végén ők képviselhetik Békés megyét az országos elődöntőben.

A diákolimpiai játékos sportverseny megyei döntő végeredménye: 1. 5. sz. általános iskola, 2. Implom József Általános Iskola, 3. Erzsébethelyi Általános Iskola, 4. Lencsési Általános Iskola, 5. Nicolae Balcescu román általános iskola és 6. Balsaráti Vitus János Általános Iskola.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)