Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bronzérmes csapat érkezik a gyulai arénába

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 16. 14:00
A bronzérmes csapat érkezik a gyulai arénába
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC együttesét fogadja november 12-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC együttesét fogadja november 12-én. A Sajben Gábor által irányított gárda egy orosházi vereség után várja a tabella harmadik helyén álló riválisát.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban az éllovas OMTK-ULE 1913 együttesétől kapott ki.

– Az orosházi gárda győzelme teljesen megérdemelt volt, talán a 4. helyünk a realitás egyelőre. A szombati mérkőzésen pályára lépő fiatal játékosaim közül egyik sem ütötte meg a megfelelő szintet, elsősorban hozzáállás terén. Emellett sajnos csapatként is csődöt mondtunk. Nem tudok amellett sem elmenni, hogy a játékvezető büszkén mutatta fel a 7. percben a teljesen jogos piros lapot, ezután pedig kompenzált, és két ugyanannyira jogos büntetőt nem adott meg. Ez képes hátráltatni egy ilyen, sok fiatal, rutintalan játékossal felálló csapatot – értékelte a mérkőzést Sajben Gábor.

A gyulai együttes a soros etapban a mezőny harmadik helyéről érkező szarvasi gárdával méri össze erejét. A fiatal csapat az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén lép pályára.

– Egy kisebb gödörben van az együttesünk. Nagy változás kell ahhoz, hogy sikeresen zárjuk az utolsó hazai meccsünket, az egész csapatra szükség lesz. Az ellenfelet jó csapatnak tartom, győztünk már ellenük többször, és kaptunk is ki tőlük, a hozzáállásunkon és a hitünkön múlik, hogy mire leszünk képesek ellenük – értékelt a vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 10 órakor kezdi meg az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)