Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pályaorientációs nap volt a Karácsonyiban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. november 16. 13:00
Pályaorientációs nap volt a Karácsonyiban
Számos intézmény bemutatkozott az iskolában

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Pályaorientációs napot tartottak november 16-án a Karácsonyi János katolikus gimnáziumban, a diákokat számos bemutatóval várták.

Révész Péter pedagógus lapunknak kiemelte: nemcsak a végzősök számára szervezték a rendezvényt, valamennyi tanuló részt vehetett a foglalkozásokon. Elmondta, a diákok leginkább azokat a programokat szeretik, amelyekbe interaktívan bekapcsolódhatnak. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Az iskola pedagógusa hangsúlyozta: a lehető legszélesebb repertoárral készültek a napra. A diákoknak tájékoztatót tartott a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kara, a Szegedi Tudományegyetem, a békési Digitális Tudásközpont, a Göndöcs Benedek technikum, valamint a honvédség és a rendőrség.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Egy békési informatikai cég képességfelmérést tartott, robotikabemutatót is láthattak a diákok, és a Honvédség is toborzott ma nálunk. A rendőrök  határvadászokat kerestek, a Göndöcs Benedek iskola izgalmas egészségügyi és gasztrobemutatókkal készült. Itt voltak a Gál Ferenc Egyetem előadói, és a szegedi egyetem kémia tanszéke is bemutatkozott – ismertette. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)