Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átadták a QR-kódos városi túra díjait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. október 11. 17:00
Átadták a QR-kódos városi túra díjait
Összesen tizennégy csapat teljesítette a távokat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

QR-kódos városi túrát szervezett szeptember 30. és október 5. között a szív világnapja alkalmából a Gyulai Egészségfejlesztési Iroda. A távokat teljesítőket október 10-én díjazták az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Az esemény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, hiszen hiszen azzal sokat lehet tenni a szív- és érrendszeri, illetve más betegségek elkerülésének érdekében is.

A csapatok a túra teljesítése során megismerhették a Gyula városában található egészséggel, kikapcsolódással kapcsolatos üzleteket, boltokat, intézményeket, valamint hasznos információkat is szerezhettek a QR-kódok mögött rejlő feladatok révén.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A távokat összesen tizennégy csapat teljesítette, őket díjazták október 10-én.

A 2,8 km-es táv megtételéért emléklapot és ajándékot kaptak a Román suli 8/a, a Román suli 8/b, a Christmas Family, a Nemaradjle és a Légy ott! csapatok. A harmadik helyezett a LaBanda, a második a Rezsiharcosok, az első a MolnAre Team lett.

A 6 km-es táv megtételéért emléklapot és ajándékot kaptak a Winner <3, a Gyulai Kolbászok és a MűvházTeam csapatai. A harmadik helyezett a GöndÖtös, a második a Kiss-LiKe, az első a Lila túrázók csapata lett.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)