Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kaszta Ágnest köszöntötték 90. születésnapján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. szeptember 22. 17:30
Kaszta Ágnest köszöntötték 90. születésnapján
Ági néni szerint a hit a hosszú élet titka

kaszta ágnes

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Kaszta Ágnest szeptember 22-én Görgényi Ernő polgármester, Alt Norbert alpolgármester és Csige Gábor jegyző. Az ünnepelt tortát, ünnepi emléklapot és virágot kapott.

Ági néniről megtudtuk: 1932. szeptember 22-én született a romániai Hadadnádasdon. Szülei mezőgazdasággal foglalkoztak, házasságukból öt gyermek született: egy fiú és négy lány.

Ági néni a mezőgazdaságban dolgozott, később férjhez ment, házasságából négy gyermek született, két fiú és két lány, majd négy fiúunokával bővült a család. Férje építkezéseken dolgozott, emellett kántor volt.

Az ünnepelt úgy fogalmazott: szép családi életet éltek. Ötvenkét évet töltöttek el boldog házasságban, majd férje 2006-ban meghalt, ezután hozták át Gyulára Ági nénit, aki most lánya családjával él.

A szépkorú hölgyről megtudtuk: gyógyszert nem szed, jó egészségnek örvend, csak a hallása gyenge. Napközben a fotelban üldögélve, imádkozással tölti idejét. A szeretet és a hit élteti és azt mondja, ennek köszönheti hogy ilyen szép kort megélt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)